Hippocrates Deli -TEEMAPÄIVÄT Gumbontalossa
Hyvinvoinnin teemapäivät tutustuttavat sinut helppoon ja terveellisen ruoanvalmistukseen eri teemojen kautta, unohtamatta herkkuja ja maittavaa ruokaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteen tai useampaan teemapäivään!
29.10.16 SOKERI JA HUONOT HIILIHYDRAATIT -TEEMAPÄIVÄ klo 10-13
Teoriaosuudessa saat perustietoa miksi ja miten vältellä sokeria ja huonoja hiilihydraatteja. Päivään kuuluu myös hyvien herkkujen maistelua ja valmistusta. Teemapäivä sopii kaikille jotka haluavat tukea sokerin vähentämiseen ja verensokerin tasapainottamiseen.
Hinta 44€/hlö.
12.11.16 SUOLISTO JA VATSAN HYVINVOINTI SEKÄ AIVOT, MIELI JA JAKSAMINEN -TEEMAPÄIVÄ klo 10-14
Tässä tuplateemapäivässä saat tärkeää tietoa erilaisten vatsavaivojen syistä ja mitä voit tehdä niiden helpottamiseksi. Opit mitkä ruokavalinnat auttavat suoliston ja vatsan hyvinvoinnissa. Koska suolisto ja aivot toimivat tiiviissä yhteistyössä, on niiden hyvinvoinnista huolehtiminen
tärkeää ihan jokaiselle. Päivän aikana saat vinkit niin vatsavaivojen helpottamiseen kuin muistin ja mielen hyvinvoinnin parantamiseen. Päivä sisältää teeman mukaisia maistiaisia ja ruokavalintoihin tutustumista. Hinta 64€/hlö.
26.11.16 JOULUHERKUT - WORKSHOP klo 11-14
Tule oppimaan ja tekemään hyviä ja terveellisiä herkkuja joko itselle joulupöytään tai läheisten herkkupaketteihin.
Hinta 56€/hlö
Teemapäivät sisältävät sopivassa suhteessa teoriaa, maistelua ja käytännön tekemistä.
Mukaasi saat päivän reseptit ja vinkit.
Paikka: Gumbontalo, Gumbontie 222, Söderkulla/Sipoo
Järjestäjät: Ravintoterapeutit Eijaliisa Koivu, puh. 045 133 9272
Koivun Hyvän Olon Hoidot ja Leena Juslenius Pure Nutrition sekä Gumbontalo
Ilmoittautumiset koivu@hyvanolonhoidot.com viimeistään viikko ennen tilaisuutta
.